Alpha snelloopdeuren:
de echt snelle starters
   

Als toonaangevende producent van kwalitatief hoogstaande sectionaaldeuren mogen bij Alpha snelloopdeuren ook niet ontbreken. Geheel volgens ons motto "kwaliteit en stipte levering in één hand" kennen wij ook bij onze snellopende kwaliteitsdeuren geen compromissen. Voor binnen en buiten zijn bij iedere toepassing op maat gesneden deurconcepten verkrijgbaar. De klassieke buitendeur SRS50 is aantrekkelijk vanwege de contactvrije oproltechniek waardoor de deur pijlsnel en met een exacte, bijna geluidloze beweging wordt geopend. Visueel karakteristiek is hierbij het aluminiumdeurblad met zijn gladde oppervlak als uitdrukking van modern industrieel design.
De flexibele snelloopdeuren SRF35 en SRF60 zijn zeer kostenbesparend en zorgen er als binnen- én buitenafsluiting voor dat alle bedrijfsprocessen optimaal kunnen verlopen.
Van basis- tot en met de volledige uitvoering kunnen deze deursystemen geheel naar de wens van de klant aan zeer specifieke situaties worden aangepast. Snelloopdeuren van Alpha voldoen altijd aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren bovendien een bijdrage aan de vermindering van energiekosten.

Natuurlijk beantwoorden de veiligheidsvoorzieningen aan de hoge eisen van de Europese norm EN-13241-1

leveringsvoorwaarden| kvk Arnhem 09088243 | copyright 2011 Alpha Deuren bv